:: Home     :: Intrebari frecvente     :: REFERRAL     :: BLOG(NEW)     :: Forum     :: Despre noi     :: Detalii plata     :: Login clienti     :: Contact
gazduire site
Gazduire Domenii Reseller Servere VPS Streaming Design

Inregistrare domenii

Extensie
PCG*
PFG**
Perioada
  .ro
130Lei
140Lei
nelimitat
  .eu
6€
10€
1 AN
  .com
5€
9.5€
1 AN
  .net
5€
9.5€
1 AN
  .org
5€
9.5€
1 AN
  .info
5€
9.5€
1 AN
  .biz
5.5€
10€
1 AN
  .us
6€
11€
1 AN
  .name
6.5€
12€
1 AN
  .mobi
6€
11€
1 AN
  .de
19€
23€
1 AN
  .co.uk
19€
23€
1 AN

Verificare domeniu:
.

PCG - Pret cu gazduire pe 1 an
         (exceptand Bronze si Silver)
PFG - Pret fara gazduire

Telefon:
0749 266 266 - Comercial
(10:00-18:00 Luni-Vineri)
[email protected]

021 212 08 44 - Fax

Suport Tehnic:
Telefon: 0755 03 88 75
(10:00-18:00 Luni-Vineri)

Non Stop: [email protected]


Date identificare:
S.C. CLAX TELECOM SRL
CUI: RO 18139142
Reg. Com. J40/19367/2005
IBAN: RO76BACX0000003027128001
Banca Comerciala Unicredit Tiriac S.A.
Sucursala Norilor

Punct de lucru:
Strada Barbu Vacarescu nr. 4
Bloc 1, Sc. 4, Et 3, Ap. 111, Int 111
Sect 2, BucurestiIntrebari frecvente


Ce inseamna gazduirea web ?

Serviciul de gazduire web permite atat persoanelor fizice, cat si celor juridice sa aibe un site web accesibil pe Internet.


Firmele care ofera astfel de servicii pun la dispozitie clientilor un spatiu pe unul dintre serverele pe care le detin. Un server este un computer puternic, care are posibilitatea de a stoca website-urile mai multor clienti si dispune de o conexiune la internet foarte puternica, capabila sa serveasca cererilor venite din partea altor sisteme.


Pe langa spatiul pe server oferit, firma poate pune la dispozitia clientilor si alte facilitati, cum ar fi: adrese de email, rapoarte despre vizitatori, diverse scripturi.Ce este un nume de domeniu ?

Un nume de domeniu este un nume care identifica o adresa IP a unui calculator pe Internet. Acest nume este o componenta a URL-ului unui site web.


Numele de domeniu este unic.


Numele ales poate avea maxim 63 caractere, totusi incercati sa alegeti cel mai scurt nume, pentru a fi usor de retinut. Caracterele permise sunt literele alfabetului latin (a - z, A - Z, fara diacritice), cifrele arabe (0 - 9) si semnul minus ( - ).Ce este un VPS ?

Serverele virtuale private (VPS) sunt cele mai avansate sisteme in tehnologia de virtualizare a serverelor. Sunt utilizate pentru a partitiona un server fizic in mai multe servere virtuale independente. Fiecare VPS se comporta exact ca server dedicat, avand propriul set de scripturi de initializare, utilizatori, procese, sisteme de fisiere, etc.Ce inseamna serviciul de colocare ?

Serviciul de colocare este reprezentat prin urmatoarele situatii:


- doresti sa inchiriezi un anumit procent dintr-un server al nostru (procent din procesor, memorie RAM, harddisk, largime de banda)


- doresti sa amplasezi un server in Data Centerul nostru (plus folosirea unui port din unul dintre switch-urile noastre, un port pentru conectare la UPS, largime de banda, IP-uri.


Prin colocare vei avea un server sau un procent dintr-un server destinat numai tie. Aici iti poti instala diferite aplicatii cu acordul nostruu si in conformitate cu contractul pe care il vei semna. In cazul in care vrei sa ai server-ul tau la noi in Data Center, acesta va trebui sa corespunda cu anumite cerinte hardware (putere consumata, placa/placi de retea) cat si ca software si securitate. Toate aceste lucruri se impun din motive de compatibilitate cu reteaua noastra.Ce inseamna un server dedicat ?

Un server dedicat inseamna ca noi iti punem la dispozitie un server, configurat conform necesitatilor tale, care lucreaza doar pentru tine. Un server dedicat inseamna securitate sporita, flexibilitate, viteza si stabilitate. Tu esti singurul care are acces pe acel server.Pe cati ani se poate rezerva un domeniu .ro ?

Pe viata.Pe cati ani se poate rezerva un domeniu .eu ?

Pe cati vreti, minim 1 an.

website uptime Promovare Gratuita - Top123
Deviza Noastra: "Calitate nu Cantitate!"

Contract | Termeni si conditii de utilizare | Politica de confidentialitate

gazduire web, web hosting, gazduire Romania, gazduire sua, vps, inregistrare domenii web, servere dedicat, servere virtuale, domenii .ro, gazduire web, servere dedicat, inregistrare domeniu, internet, vanzare nume domeniu, webhosting, server virtual
Atentie : Tarifele afisate pe site NU includ TVA 19 %
conform legislatiei in vigoare din Romania.


Copyright ©2007 Data Media Info SRL. All rights reserved.
Page Designed and Hosted by xServers.ro | Web SEO by macrosoftware.ro | TRAFIX